Φέρε την επιχείρησή σου στο ψηφιακό κόσμο

Η ιστοσελίδα σας καλύπτει τις προσδοκίες σας;

Φανταστείτε ότι πηγαίνετε σε ένα εταιρικό ραντεβού που σχεδιάζατε πολύ καιρό. Έχετε βάλει τα καλά σας, έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα και φέρνετε μαζί σας και ένα δώρο για να καλοπιάσετε τους πιθανόν νέους συνεργάτες σας. Φτάνοντας στο ραντεβού, σας υποδέχεται ένα ατημέλητος κύριος, ο οποίος δηλώνει εκπρόσωπος της εταιρείας αλλά δεν γνωρίζει ούτε το όνομα του διευθύνοντα συμβούλου. Φεύγετε με μια απογοήτευση μέσα σας και μια γενικά κακή εικόνα για την εταιρεία.

Την ίδια απογοήτευση που αισθάνεται το πρόσωπο της ιστορίας μας, αισθάνονται και οι πελάτες σας αν το site που επισκεφθούν δεν είναι σωστά στημένο.

Η ιστοσελίδα σας, αποτελεί πλέον την εικόνα της επιχείρησής σας, πολλοί βέβαια το αγνοούν ή δεν το λαμβάνουν πολύ σοβαρά. Ανεξάρτητα την δραστηριότητα σας, μια πρόχειρη και φθηνή σελίδα, δημιουργεί μια αρνητική εντύπωση για την επιχείρησή σας, με σκοπό να αποτρέπει έντονα υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Για να μπορέσετε άμεσα να εκμεταλλευτείτε τους χιλιάδες χρήστες ημερησίως, οι οποίοι αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στην κατασκευή της ιστοσελίδα σας. Πρόκειται για μια επένδυση με πολλαπλά οφέλη η οποία μπορεί να μετατρέψει ένα μικρό budget σε πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία.

EnterID - Κατασκευή Website

Τι προσφέρουμε για τη δημιουργία
της νέας σας σελίδας

Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη/εναρμονισμένη στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας

Πως θα αισθανόσασταν αν πηγαίνατε σε ένα εταιρικό ραντεβού έχοντας ενημερωθεί ότι μπορείτε να φοράτε casual και εκεί σας έλεγαν ότι για να εισέλθετε πρέπει να φοράτε εταιρική ενδυμασία; Κατά τον ίδιο τρόπο και οι χρήστες αισθάνονται συγχυσμένοι όταν  μια ιστοσελίδα παρουσιάζει μια εταιρεία διαφορετικά απ’ ότι έχουν μάθει ή βλέπουν αναντιστοιχίες στην εταιρική σας ταυτότητα μεταξύ του website και της γενικότερης εικόνας που παρουσιάζεται.

Στην EnterID φροντίζουμε να έχουμε κατανοήσει πλήρως τον ρόλο του brand σας, προτού προχωρήσουμε στη δημιουργία του website σας, ώστε να αποφύγουμε τυχόν αναντιστοιχίες και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην εταιρική σας ταυτότητα.

EnterID - Brand Awareness

Σωστή καταγραφή των ανταγωνιστικών σας πλεονεκτημάτων

O τρόπος γραφής των κειμένων είναι πολύ σημαντικός ώστε να έχετε ένα αποτελεσματικό & ποιοτικό website, καθώς από εκεί εξαρτάται σημαντικά αν θα πείσετε κάποιον χρήστη να επικοινωνήσει μαζί σας. Οι ιδιαιτερότητες και η τεχνική ώστε να συνταχθεί ένα αποτελεσματικό κείμενο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, απαιτεί χρόνο και γνώσεις που δεν διαθέτει η πλειοψηφία των επιχειρηματιών.

Εδώ, αναλαμβάνει η ομάδα μας να σας δημιουργήσει αποτελεσματικά κείμενα, τα οποία θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των χρηστών αμείωτο.

Γρήγορο φόρτωμα της σελίδας

Γνωρίζετε ότι ένα 40% των χρηστών σας θα εγκαταλείψουν την σελίδα σας εάν αυτή δεν φορτώσει εντός 3 δευτερολέπτων; Αυτό μεταφράζεται σαν ζημία για την επιχείρησή σας και κέρδος για τον ανταγωνισμό σας.

Στην EnterID φροντίζουμε ώστε η σελίδα που θα αποκτήσετε να είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές, ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την εμφάνισή της.

EnterID - Γρήγορο Φόρτωμα Σελίδας
EnterID - WordPress

Αναλυτικό και ξεκάθαρο περιεχόμενο, χωρίς να κουράζει τον τελικό επισκέπτη

Σχεδόν 9 στους 10 χρήστες εγκαταλείπουν έναν ιστότοπο, στον οποίο δεν μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που ψάχνουν, χωρίς να ολοκληρώσουν κάποια ενέργεια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να τους δημιουργείται αρνητική εντύπωση για την επιχείρηση που επισκέφτηκαν. Τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς θα μοιραστούν με φίλους και γνωστούς την σχετική εμπειρία τους

Για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές εντυπώσεις των χρηστών, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη δημιουργία και το στήσιμο του περιεχομένου που θα έχει ο ιστότοπός σας, ώστε να είναι εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη βοηθώντας τον να ολοκληρώσει τον σκοπό για τον οποίο σας επισκέφθηκε.