Διαφημιστείτε με τον κατάλληλο τρόπο
στο κατάλληλο κοινό

Η χρησιμότητα της διαφήμισης

Έστω ότι μόλις ανοίξατε το φυσικό σας κατάστημα, παρατηρείται όμως ότι οι επισκέπτες σας είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που περιμένατε. Παράγοντες όπως η θέση του καταστήματος, ο ανταγωνισμός, το αντικείμενο, κλπ. έχουν άμεση επίδραση στη καθημερινή κίνηση στο κατάστημά σας και κατ’ επέκταση στα έσοδα σας.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ένα eshop/website από την στιγμή της δημιουργίας τους.

Σημαντικό ρόλο για την επίλυση αυτού του ζητήματος, παίζει η διαφήμιση και η προβολή της επιχείρησης σας στα ψηφιακά μέσα.

Που να διαφημιστώ; Πως να διαφημιστώ; Θα έχει απόδοση η επένδυση μου;

Η εταιρεία μας έρχεται να δώσει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα παρέχοντας πακέτα υπηρεσιών, σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

EnterID - Advertising
EnterID - Facebook / Instagram Ads

Facebook / Instagram ads

Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να διαφημιστείτε σε 6.600.000 άτομα που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες του Facebook;

Πόσο μάλλον εάν αυτή η διαφήμιση μπορεί να ξεκινήσει από 1€/ημέρα;

Στην EnterID προσφέρουμε υπηρεσίες διαφήμισης στις πλατφόρμες του Facebook (Facebook, Instagram, Messenger, audience network), οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία επαγγελματικού Business Manager
  • Δημιουργία επαγγελματικού διαφημιστικού λογαριασμού
  • Δημιουργία και εγκατάσταση Pixel για μέτρηση της κίνησης στο eshop/website
  • Δημιουργία καταλόγων και Facebook shops, για να περάσετε αυτόματα τα προϊόντα σας στα Facebook/Instagram
  • Δημιουργία και βελτιστοποίηση καμπανιών
  • Προετοιμασία υλικού διαφημίσεων

Google ads

Τι αίσθηση θα σας προκαλούσε αν μαθαίνατε ότι μπορείτε να εμφανίζεστε στις αναζητήσεις των χρηστών σας που αφορούν όρους ανταγωνιστών σας;

Γνωρίζετε ότι 3/10 από τους πελάτες τους, μπορεί να πατούσαν στον δικό σας σύνδεσμο με πιθανότητα να μετατραπούν σε δικούς σας πελάτες;

Η ομάδα μας προσφέρει υπηρεσίες Google ads προκειμένου να μπορείτε να διαφημιστείτε σε όλα τα διαθέσιμά από την Google μέσα (Search. Display, Google Shopping, κλπ.).

EnterID - Adwords