Κάνε το μεγάλο βήμα προς μια παγκόσμια αγορά

Γιατί χρειάζομαι ένα eshop;

Έχετε σκεφτεί πόσο δύσκολο θα ήταν εάν έπρεπε να ανοίξετε ένα δεύτερο κατάστημα για την επιχείρησή σας; Που θα έπρεπε να το στήσετε για να μπορούν να το βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι; Πως θα ενημερώνατε για την ύπαρξή του; Τι πάγια έξοδα θα είχε αυτή σας η κίνηση;

Η δημιουργία ενός eshop έχει ως στόχο να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα.

Με την εμφάνισή της επιχείρησής σας στον κόσμο του internet, μπορείτε πλέον:

  • να πουλάτε τα προϊόντα σας 24/7, 365 μέρες το χρόνο
  • να έχετε ένα νέο κατάστημα, με πολύ μικρότερα κόστη
  • και στη καλύτερη δυνατή τοποθεσία, όπου είναι προσβάσιμο από ένα παγκόσμιο κοινό.
Enterid - Κατασκευή E-Shop

Τι σας προσφέρουμε για την δημιουργία του
ηλεκτρονικού σας καταστήματος

Διασύνδεση με εταιρείες courier

Γνωρίζετε ότι η έλλειψη πληροφόρησης των πελατών αναφορικά με τις παραγγελίες τους, μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλές ακυρώσεις παραγγελιών αλλά και επιστροφής προϊόντων;

Στην EnterID αναλαμβάνουμε να σας δημιουργήσουμε σύνδεση μεταξύ του eshop σας με όσες εταιρείες courier και αν συνεργάζεστε.

Για να μπορούν οι πελάτες σας να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα δεματά τους, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο τις τηλεφωνικές παραγγελίες και ακυρώσεις των παραγγελιών και επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αφορούν την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

EnterID - Υπηρεσίες Courier
EnterID - Τρόποι Πληρωμής

Πολλαπλές μεθόδους πληρωμών και εύκολο checkout

Η δυσκολία ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι χρήστες αποφασίζουν να μην ολοκληρώσουν μια παραγγελία, με αποτέλεσμα να μένουν στο τραπέζι πολλά έσοδα που θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει στην επιχείρησή σας.

Με την παράδοση ενός eshop από εμάς θα είστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας θα έχουν το ελάχιστο επίπεδο δυσκολίας στην ολοκλήρωση των παραγγελιών τους και εσείς τα μεγαλύτερα δυνατά έσοδα.

Δυνατότητα σύνδεσης με τα μεγαλύτερα marketplaces σε Ελλάδα και εξωτερικό

Όπως και σε ένα φυσικό κατάστημα το άνοιγμά του δεν σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν ουρές πελατών που θα θέλουν να αγοράσουν, έτσι και με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνηθεί σωστά η δημιουργία του.

Πολλές φορές όμως οι διαφημιστικές δαπάνες είναι αρκετές με αποτέλεσμα να αποτρέπουν τους ενδιαφερομένους να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατανοώντας αυτό το πρόβλημα έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ένα eshop ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τα μεγαλύτερα marketplaces σε Ελλάδα (Skroutz) και εξωτερικό (Amazon) και εσείς να μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος χωρίς επιπλέον έξοδα.

EnterID - Skoutz & Bestprice
EnterID - Υποστήριξη

Επαγγελματική Υποστήριξη 24/7

Σκεφτείτε την επιχείρησή σας μετά την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Οι διαφημιστικές σας καμπάνιες τρέχουν επιτυχημένα, το eshop σας παρουσιάζει μια ελκυστική εικόνα προς τους πελάτες που σας κάνει να αισθάνεστε περήφανος/η, είναι ως κόρη οφθαλμού, που μέχρι και ο ανταγωνισμός σας ζηλεύει και όλη σας η επιτυχία μεταφράζεται σε έσοδα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ξαφνικά εμφανίζεται ένα πρόβλημα στο chekout που αποτρέπει τους χρήστες να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες τους. Δεν ξέρετε πως να το λύσετε και ο τεχνικός που σας έφτιαξε το eshop σας δεν βρίσκετε πλέον πουθενά.

Στην EnterID λαμβάνοντας υπόψιν την ανάγκη που υπάρχει στην Ελληνική αγορά, παρέχουμε πακέτα τεχνικής υποστήριξης σε όλα τα eshop για τα οποία θα μας ζητηθεί, ακόμα και αν δεν τα έχουμε δημιουργήσει εμείς. Γιατί δεν θέλουμε κανένας να αισθανθεί όπως ο πρωταγωνιστής της παραπάνω ιστορίας.