Η μέθοδος της δωρεάν προώθησης

Γιατί SEO;

Πως θα αισθανόσασταν εάν βλέπατε πλήθος κόσμου να ρέει προς την επιχείρησή σας ζητώντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και όλα αυτά χωρίς να έχετε δαπανήσει καθ’ όλου χρήματα σε διαφημίσεις;

Και όμως στο κόσμο του διαδικτύου γίνεται και η μέθοδος αυτή ονομάζεται SEO.

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές υπάρχει δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τους αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης (Google, Bing, κλπ.), προκειμένου να προωθούν το eshop/website μας, χωρίς οποιοδήποτε διαφημιστικό έξοδο.

EnterID - SEO
EnterID - SEO

Τι προσφέρουμε στους συνεργάτες μας

Σύγχρονα εργαλεία βελτιστοποίησης απόδοσης

Η χρήση πολλαπλών εργαλείων θα μας επιτρέψει να εντοπίσουμε αλλά και να διορθώσουμε όλες τις αδυναμίες του eshop/website σας, ώστε η σελίδα σας να εμφανίζεται όσο περισσότερο ελκυστική γίνεται στις μηχανές αναζήτησης.

Χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.

Όπως σε κάθε τι που κάνουμε η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο, έτσι και στο συγκεκριμένο κομμάτι του digital marketing, η εμπειρία που έχει κάποιος είναι το μεγαλύτερο asset που μπορεί να υπάρξει.
Αυτήν τη συνολική εμπειρία που έχει αποκομίσει η ομάδα μας μέσα στα χρόνια ασχολούμενη με SEO, θα την χρησιμοποιήσουμε προς όφελός σας.

Αποτελέσματα βασισμένα σε καθαρό (white-hat) SEO

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι τα αποτελέσματα που θα φέρετε να μην προέρχονται από μεθόδους προσπάθειας χειραγώγησης των μηχανών αναζήτησης. Σε διαφορετική περίπτωση θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα, που θα αφήσουν αρκετά πίσω τον ανταγωνισμό σας αλλά τα οποία δεν θα μπορέσετε να χαρείτε μακροπρόθεσμα. Τα συστήματα των μηχανών αναζητησης είναι πλέον τόσο εξελιγμένα που εύκολα καταλαβαίνουν αν κάποιος προσπαθήσει να τις χειραγωγήσει , επιβάλλοντας αυστηρές ποινές στους παραβάτες.

EnterID - SEO