Λίγα λόγια για εμάς

EnterID - About Us
Η ομάδα μας

H EnterID Solutions δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου πάνω από 10 χρόνια, παρέχοντας ένα πλήθος λύσεων προς τους πελάτες μας. Μεγάλες διαφημιστικές και agencies του χώρου έχουν απευθυνθεί σε εμάς, για κάποια από τα μεγαλύτερα projects που έχουν αναλάβει στο κομμάτι του digital.

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών για να εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες των δικών μας πελάτων αλλά και αυτών των συνεργατών μας.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει άτομα με διαφορετικές εξειδικεύσεις, ώστε να παρέχουμε το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας.

Τι λένε για εμάς

Σχόλια Πελατών

Διαβάστε τι λένε για εμάς

Μια εταιρία η οποία δεν κοιτάει να φτιάξει άλλο ένα eshop για να προστεθεί και αυτό στον χαώδη κόσμο του διαδικτύου αλλά να φτιάξει κάτι το οποίο θα έχει επιτυχία. Πάντα κοντά στον πελάτη , στα προβλήματα του και στις όποιες απορίες έχει.

Manolis Farm

Μια εταιρεία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Σας υποστηρίζουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας της online επιχείρησής σας. Μεγάλα αποτελέσματα και υποστήριξη μετά την πώληση.

Dimitris Karakasilis